Menjador Escolar

Una aula més

Protocol Mesures i Recomanacions
COVID - 19

Comencem el nou curs escolar aplicant totes les mesures de prevenció d'acord amb la normativa, protocols i recomanacions sanitàries aplicables al sector.

Amb els diferents protocols i plans de contingència que disposem, es pretén informar i formar tots els treballadors/es en les mesures preventives i processos que s'han de dur a terme, així com la correcta utilització dels EPI en el lloc de treball.

A part, hem realitzat per a tots els centres educatius que gestionem cartells informatius, perquè tots els treballadors/es i usuaris/es, tinguin present en tot moment, les normes a seguir i així, puguin estar protegits davant de possibles contagis.

Veure protocol

Menú Escolar

Els nostres dietistes dissenyen els menús adaptats a cada col·lectiu d'usuaris, considerant variables com edat, intoleràncies i al·lèrgies. Dissenyem receptes i preparacions atractives que cuinen els nostres cuiners, un col·lectiu en constant formació i evolució.

Seguim les indicacions i pautes establertes en matèria de Salut.
Els nostres Menús escolars compleixen amb totes les normatives vigents.

  • Seguim les recomanacions del departament de Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.
  • Seguim els objectius nutricionals establerts en les Guies Oficials d'Alimentació.
  • Seguim les bases de revisió del programa PREME del departament de salut.

Ha arribat el teu moment d'apostar en un Menú escolar complet, nutritiu i sa?

Sí, vull saber més

Un menjador Escolar,
una aula més

Matèria Prima

Introduïm en la dieta matèries primeres ecològiques / proximitat:

  1. Cereals
    Ecològiques

  2. Llegums
    Ecològiques

  1. Fruites
    Proximitat

  2. Aviram
    Proximitat

  3. Carn
    Proximitat

Donem suport a l'economia local amb el consum de productes de proximitat.

Seleccionem als proveïdors per criteris de qualitat, compromís, preu i participació amb el projecte.

La qualitat del producte comença des de casa,
per això tenim PRODUCCIÓ PRÒPIA!

El nostre Hort!

El nostre hort... dissenyen els menús adaptats a cada col·lectiu d'usuaris, considerant variables com a edat, intoleràncies i al·lèrgies. Dissenyem receptes i preparacions atractives que cuinen els nostres cuiners, un col·lectiu en constant formació i evolució.

Projecte de sostenibilitat

Amb el nostre projecte fomentarem l'impuls cap a uns centres educatius + sostenible.

L'objectiu del programa és promoure la prevenció de residus, la lluita contra el balafiament i l'alimentació saludable en els menjadors escolars, incorporant hàbits i bones pràctiques que fomentin el consum responsable i immaterial de tota la comunitat educativa així com de les famílies.

Participarà l'alumnat, professorat, equips de cuina, monitoratge i neteja.

La nostra política de Qualitat està basada en la satisfacció dels nostres clients i la millora contínua de tots els nostres processos.

Vols tenir aquest servei en el teu centre educatiu?

Sí que vull!