Blog

Últims Post/Continguts

  1. Revisa se centra en els serveis assistencials

    Després d’assumir l’aturada en l’activitat dels menjadors escolars i universitaris, Revisa ha centrat la seva atenció en els serveis de menjar transportat a persones majors que necessiten que se’ls atenguin amb la major professionalitat i seguretat. Revisa és una empresa de serveis amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la restauració i […]

    Vull saber més!
  2. Part de l’equip de Revisa Tarragona, va confeccionar màscares com a mesura de protecció de Covid-19

    El #TeamRevisaTarragona ha participat en la iniciativa de confeccionar #mascares de tela com a alternativa de protecció per als nostres treballadors. Aclarim que no estan homologades, però a causa de l’escassetat són bona alternativa de protecció per a dur a terme algunes labors. Amb aquesta acció contribuïm a donar-li un millor ús a les màscares professionals. Excel·lent iniciativa, […]

    Vull saber més!

Revisa se centra en els serveis assistencials

Després d’assumir l’aturada en l’activitat dels menjadors escolars i universitaris, Revisa ha centrat la seva atenció en els serveis de menjar transportat a persones majors que necessiten que se’ls atenguin amb la major professionalitat i seguretat.

Revisa és una empresa de serveis amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la restauració i el serveis. Algunes de les seves línies de negocis són la restauració escolar i universitària, els servei d’àpats, les residències d’estudiants i persones majors, la neteja, les cases de colònies, entre altres serveis que ofereix.

Arran de la declaració de l’Estat d’Alarma del Govern Espanyol del passat dia 10 de març degut a l’epidèmia del Covid-19, Revisa va prioritzar la salut i la seguretat dels seus treballadors per a complir el confinament des de les seves cases, treballant només en les cuines en què donen servei de menjar transportat i servei a persones majors que necessiten que se’ls atenguin amb la major professionalitat i seguretat.

Cal recordar que Revisa, entre altres activitats, dóna servei a 22 centres educatius de tota Catalunya, amb una proposta que es basa en el consum de producte ecològic gestionant un hort propi de més de 5.000 m², en menús saludables i equilibrats nutricionalment, i amb un projecte educatiu de monitoraje enfocat en l’autonomia del nen, el respecte, la sostenibilitat i el reciclatge.

Des de la gerència comenten: “Som un gran equip, junts hem anat superant les fases de la crisi, hem superat les etapes de no acceptació de la situació, d’empipament, de tristesa i hem arribat a l’acceptació del que ens està tocant viure. Això ens ha permès estar treballant a dissenyar el futur que volem, ple de noves oportunitats, més justícia i més solidaritat. Esperem posar-ho en marxa molt aviat”.