Blog

Últims Post/Continguts

  1. Revisa se centra en els serveis assistencials

    Després d’assumir l’aturada en l’activitat dels menjadors escolars i universitaris, Revisa ha centrat la seva atenció en els serveis de menjar transportat a persones majors que necessiten que se’ls atenguin amb la major professionalitat i seguretat. Revisa és una empresa de serveis amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la restauració i […]

    Vull saber més!
  2. Part de l’equip de Revisa Tarragona, va confeccionar màscares com a mesura de protecció de Covid-19

    El #TeamRevisaTarragona ha participat en la iniciativa de confeccionar #mascares de tela com a alternativa de protecció per als nostres treballadors. Aclarim que no estan homologades, però a causa de l’escassetat són bona alternativa de protecció per a dur a terme algunes labors. Amb aquesta acció contribuïm a donar-li un millor ús a les màscares professionals. Excel·lent iniciativa, […]

    Vull saber més!

Part de l’equip de Revisa Tarragona, va confeccionar màscares com a mesura de protecció de Covid-19

El #TeamRevisaTarragona ha participat en la iniciativa de confeccionar #mascares de tela com a alternativa de protecció per als nostres treballadors. Aclarim que no estan homologades, però a causa de l’escassetat són bona alternativa de protecció per a dur a terme algunes labors. Amb aquesta acció contribuïm a donar-li un millor ús a les màscares professionals. Excel·lent iniciativa, moltes gràcies a tots els participants!.